Alt mulig

– Takk for meg!

Kontoret er ryddet og forlatt.
Kontoret er ryddet og forlatt.

 

Min tid i Adresseavisens sportsredaksjon er over.

 

Kontoret er ryddet for personlige eiendeler.

Serveren er tømt for innhold på området ”ekrist”.

Mailkontoen einar.kristengaard@adresseavisen.no er ryddet og klar til sletting.

Det er slutt.

Jeg blir pensjonist.

 

Årene fra 20. oktober 1985 har gått utrolig fort. Overgangen fra en liten lokalavis i Molde til Adresseavisen var stor. Læringskurven ble bratt. Opplevelsene sto i kø.

 

Ingrid Kristiansens bravader på bane og vei. Siste del av Oddvar Brås lange karriere. Bjørn Dæhlies inntog. Terje Langlis uforglemmelige VM-gull. Johann Olav Koss inn i rekken som legende. Vebjørn Rodals mange drømmeløp på 800 m. Rosenborgs og Moldes kamper i Champions League.

Trine Bakke, Marit Bjørgen, Petter Northug, Anders Bardal, Ole Einar Bjørndalen alle har jeg fått dele gleder – og noen sorger – med på mange arenaer. Og de siste årene har jeg fått følge Emil Hegle Svendsens fantastiske karriere på nært hold.

Flere kunne jeg nevnt, men de er ikke glemt.

Men nå sier kroppen stopp. Selv om planen var å henge med ytterligere noen år, ble valget etter hvert lett. Etter diverse innsettinger – og utskiftninger – av kroppslige reservedeler, er det nå på tide å roe litt ned. Lene meg tilbake og forsøke å få så mye som mulig av kvalitetstid sammen med mine nærmeste.

 

Litt vemodig er det, men jeg har vært privilegert. Opplevelsene har vært mange, og jeg kan ikke annet enn takke for min tid. Takke de mange jeg har møtt på min vei. Takke gode arbeidskamerater i Adresseavisen, og takke alle de fantastiske mediekolleger hele landet jeg er blitt kjent med opp gjennom disse årene.

 

Så hva skal jeg nå gjøre av tiden min?

NAV og Adresseavisens Pensjonskasse har påtatt seg å holde liv i meg.

Halve året kommer nok til å bli tilbrakt i ”Himmelrik” i Tyrkia.

Men jeg er heller ikke helt fremmed for tanken om å sette meg ned med PC ‘en og gjøre noen skrivejobber også i fremtiden.

Dere finner meg på ”www.krisengaard.no” eller på mail: einar@kristengaard.no.

Takk te dokk!